Kahramanmaraş İstiklalspor Kulüp Başkanı Ahmet Gaffar Akarca: "Çok İyi Bir Takımımız Var, Ama Stadımız Yok"

Kahramanmaraş İstiklalspor Kulüp Başkanı Ahmet Gaffar Akarca, kulübün durumu ve takımın performansı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Akarca, takımının oldukça yetenekli oyunculardan oluştuğunu, ancak mevcut stadyum eksikliğinin zorluklar yarattığını vurguladı.

Akarca, "Çok iyi bir takımımız var, ancak stadımız yok," dedi.

Bu hafta sonu oynayacakları Trabzon Sebat deplasmanının ligdeki en zorlu deplasmanlarından biri olduğunu ifade eden Akarca, rakipleriyle aynı puanda olduklarını belirtti. "Deplasman her zaman zor. Ancak takımımız, zemin farkından dolayı deplasmanda daha iyi oynayan bir takım. Daha önce Edirne ve Kırıkkale deplasmanlarında bu durumu gördük," dedi.

Son haftada yaşanan hayal kırıklığına da değinen Akarca, kendi evlerinde kaçırdıkları net gol pozisyonlarından bahsederek, "Yedi sekiz tane net pozisyonumuz olan bir maçı beraberlikle kapattık. Futbolda böyle şeyler oluyor. Ama şimdi daha çok azimle ve gayretle oynuyoruz," ifadelerini kullandı.

Takımın antrenman koşullarının zorluğuna dikkat çeken Akarca, "Yirmi beş oyuncumuzun yirmi dördü daha önce suni saha üzerinde hiç futbol oynamamış oyuncular. Bu zorluğu yaşıyoruz," dedi. Akarca, Maraş’ın stadyum eksikliğinin artık kanayan bir yara haline geldiğini ve valilik ile yerel yönetimlerin bu konuya duyarlılık gösterdiğini vurguladı.

Üniversite sahasında maç oynama ihtimallerinin olduğunu söyleyen Akarca, "Oradaki tribün sorunu bizi zorlayacak. 3.000 kişilik bir tribün var, ancak üstü açık olması nedeniyle kış aylarında taraftarlarımız zor anlar yaşayacak," açıklamasında bulundu.

Akarca, "Takım yeni kurulmuş bir takım. Oyuncularımız azimli. Eleştirilere açığız, ancak taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Geçen hafta bile yoğun bir kalabalık vardı. Onlar gerçekten çilekeş taraftarlar," diyerek taraftarlarına minnettarlığını dile getirdi.

Akarca, Kahramanmaraş İstiklalspor'un, karşılaştığı zorluklara rağmen sahada iyi sonuçlar alabilmesi için daha fazla desteğe ihtiyaç duyduğunu sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Video Haber Haberleri