Türkiye’nin yeni siyasi oluşumunun bölge koordinatörü Fatin Rüştü Kayıran: "Milletimize Güzel Bir Kadro Çıkartacağız"

İYİ Parti'den istifa ettikten sonra yeni bir parti kurma çalışmalarına hız veren Yavuz Ağıralioğlu, Kahramanmaraş ve Adıyaman bölge koordinatörlüğü görevine Fatin Rüştü Kayıran'ı atadı.

Kayıran, Maraş Gündem TV'ye verdiği röportajda, yeni siyasi oluşumun hedefleri ve bölgedeki çalışmalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Kayıran, Türkiye'nin mevcut siyasi ve ekonomik sıkıntılara dikkat çekerek, "Türkiye siyaseten ve ekonomik olarak daralmış durumda. Artık iktidar siyaset üretemez hale geldi. Bu sorunları çözmek için milletimizin karşısına güçlü bir kadro ile çıkacağız," dedi.

Ayrıca, ülkeyi içinde bulunduğu krizden çıkaracak donanımlı ve deneyimli bir ekip oluşturduklarını vurgulayan Kayıran, kamu kaynaklarının doğru kullanılmasının ve adaletin tesis edilmesinin önemine dikkat çekti.

Yeni partinin temel prensipleri hakkında da konuşan Kayıran, "Hiç kimseyi ötekileştirmeden, devleti ve milletiyle sorunu olmayan, halkına hizmet etmek isteyen herkesi bu kadroya dahil edeceğiz," ifadelerini kullandı.

Türkiye genelinde birçok ilde göreve talip olan arkadaşlarının bulunduğunu belirterek, Adıyaman ve Kahramanmaraş'ta da yoğun bir istişare sürecinin yürütüldüğünü ve bu süreçlerin sonuçlarını yakın zamanda kamuoyuyla paylaşacaklarını açıkladı.

Kayıran, partinin 28 Ekim 2024 tarihinde resmi olarak açılacağını ve 41 ilde teşkilatlanmasını tamamlayarak seçimlere girme hakkını kazanmış bir parti olarak dilekçelerini vereceklerini belirtti.

Şu ana kadar 15 ilde görevlendirme yapıldığını sözlerine ekleyen Kayıran, güçlü bir kadro ile Türkiye'nin karşısına çıkmaya hazırlandıklarını ifade etti. (Ömer Kebeli)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Video Haber Haberleri