Bozkurt İşareti siyasal bir işaret mi?

“Bozkurt” kadim Türk Milletinin tarihi destanlarından biri olan “Ergenekon” destanına dayanır.

“Bozkurt” kadim Türk Milletinin tarihi destanlarından biri olan “Ergenekon” destanına dayanır.

Türk’ün Türk’ü tanıması için kabul edilen bir işaret anlamına da gelen Bozkurt işareti neredeyse Türk tarihi kadar eskiye dayanır.

Cumhuriyetimizin kurucusu ve Türk Milletinin son Başbuğu Atatürk’te zaman zaman Bozkurt işareti yapmış bir liderdir. Nitekim 1932 yılında bu işareti yaparken çekilen fotoğraflara google üzerinden arama yaptığınızda karşınıza çıkar.

1960 sonrasında ömrünü Türklük davasına adayan bilgi lider MHP Genel Başkanı merhum Alpaslan Türkeş bu işareti yapmaya başladı.

Milli Futbolcumuz “Merih’in” Avusturya galibiyeti sonrasında yaptığı Bozkurt işareti bir anda Türkiye ve Avrupa gündemini sarstı. 500 milyonluk Türk Dünyasında sevinçle karşılanırken bizdeki kimi tarih yobazları ve ırkçılar havalara hopladılar. Aynı durum kimi Avrupa Ülkelerinde de geçerli.

Belki de 21. Asır Türk asrı olacak diye bize yıllar önce anlatılan sürece mi giriyoruz? Bu hadise bu sürecin başlangıcı mı olacak?

Burada millet olarak toplumsal bir sevinç söz konusudur. Bundan rahatsız olanlar bellidir.

Ve tarih yeniden tekerrür ediyor….

SON GÜNLERDE “ÇAKALLAR” HAVLAMAYA BAŞLADI

Merhaba sevgili dostlar,

Son dönemde Kahramanmaraş’a yatırım gelmediğini ve siyasilerimizin “ellerini taşın altına koyamadıklarını” yazıp gündeme getiriyorum.

Özellikle köşe yazılarımın altına “müstear isimlerle” hakarete varan yorumlar yapılıyor. O aptal İP numarasının kayıt altına alındığını bilmediği için bol kepçeden bize küfrediyor. Yapılan yorumlara ve üslubuna baktığımda ilkokul mezunu bile olmadığını tahmin ettiğim için “muhatap” almama kararı aldım.

Yazdığı yorumlar sistemde yüklü. Aynı İP numarasından yine hakaret yorumları yazılmaya başlanırsa Savcılığa suç duyurusunda bulunduğum gibi “manevi tazminat” davası da açacağım.

İstediğim anda o İP numarasının kime ait olduğunu yasal yollardan öğrenirim. Ancak şu anda ihtiyaç hissetmiyor, onun cahilliğine veriyorum.

Aynı saldırgan ve ahlaksız yorumlar devam ederse, bu defa bizden kimse merhamet göstermemizi beklemesin. Gereğini yaparım. O zavallı beni hiç tanımıyor. Eğer beni tanımış olsaydı; “Allah’tan gayri kimseye eyvallah etmediğimi de bilirdi” Uyarıyorum, kimsenin canını yakmak istemiyorum. Herkes haddini bilmeli… (Bunu yazmak zorunda olduğum için bana her daim destek veren kadim dostlarımdan özür diliyorum)

Kalınız sağlıcakla

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Yazarlar Haberleri