Kahramanmaraş’ta Belediye işçilerini bayram ettirecek zam!

Kahramanmaraş’ta Belediye işçilerini bayram ettirecek zam!
Kahramanmaraş'ın Afşin Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sonunda belediye işçilerine yüzde 72.60 oranında maaş zammı yapılması kararlaştırıldı.

Hizmet-İş Sendikası Afşin Temsilcisi Cüneyt Yücel, yaptığı açıklamada, belediye çalışanlarının ekonomik koşullarını iyileştirmek amacıyla alınan bu kararın önemine vurgu yaptı.

Yücel, “Bugün belediyemiz ve sendikamız arasında gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda, Belediye Başkanımız Sayın Koray Kıraç'ın öncülüğünde, emekçi kardeşlerimizi enflasyona ezdirmemek amacıyla %72.60 oranında maaş zammı yapılmıştır. Bu önemli ve anlamlı karar, çalışanlarımızın ekonomik şartlarını iyileştirirken, emeğe ve alın terine verilen değeri bir kez daha gözler önüne sermiştir,” dedi.

Yücel, Afşin Belediyesi çalışanları olarak bu jestin arkasındaki büyük fedakarlığı takdirle karşıladıklarını belirtti ve Belediye Başkanı Koray Kıraç’a içten teşekkürlerini sundu. “Kendisi, göreve başladığı ilk günden itibaren çalışanlarına verdiği önem ve gösterdiği anlayış ile bizlere her zaman destek olmuş, motive etmiş ve yanında olduğunu hissettirmiştir. Başkanımızın göreve geldiği andan itibaren personele verdiği değer, anlayış ve saygı takdire şayandır. Bizler de, böylesine duyarlı ve çalışanlarının yanında duran bir başkanla çalışmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Afşin Belediyesi çalışanları olarak şehrin hizmetinde 7/24 esasına göre çalıştıklarını belirten Yücel, daha iyi bir gelecek için azimle çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. “Her birimiz, başkanımızın gösterdiği bu yolda, daha iyi bir gelecek için azimle çalışmaya devam edeceğiz. Başkanımızın liderliğinde, büyük bir aile olarak daha güzel günlere birlikte yürüyeceğiz” dedi.

Yücel, Afşin Belediyesi olarak halka en iyi hizmeti sunmaya ve her zaman onların yanında olmaya devam edeceklerini belirti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.