Başkan Cüce, Göksun’un Gönüllü Turizm Elçilerini Ağırladı!

Başkan Cüce, Göksun’un Gönüllü Turizm Elçilerini Ağırladı!
Kahramanmaraş Göksun’un doğal güzelliklerini tanıtarak ilçeye bilinçli ziyaretçilerin gelmesine katkı sağlayan gönüllü turizm elçileri, Belediye Başkanı Selim Cüce tarafından makamda ağırlandı.

Maddi kazanç kaygısı gütmeden ilçenin yayla turizmi potansiyelini ve doğal zenginliklerini tanıtmak için gönüllü olarak faaliyetlerini sürdüren Sefer Sağır,Halil İbrahim Algan,Mehmet Dişçeken,Altan Mehmet Sel ve Yunus Elbistan ilçe halkı tarafından ‘Gönüllü Turizm Elçileri’olarak anılmakta ve yaptıkları faaliyetler için halk tarafından takdir edilmektedir.

Göksun’un dağları, akarsuları ve doğal ürünleriyle ve yayla turizminde ön plana çıkan yapısının gelecek yıllarda yaylacılar, doğacılar ve kültür turizm ziyaretçilerinin vazgeçilmez noktası olacağından dolayı Belediye Başkanı Selim Cüce tarafından ilçeyi tanıtma konusundaki çabaları için Gönüllü Turizm Elçileri teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Başkan Cüce, bu gönüllülerin Göksun'un tanıtımına ve ekonomisine sağladıkları katkılardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sizler, Doğal güzelliklerimizi tanıtarak ilçemize bilinçli ziyaretçilerin gelmesine katkı sağlıyor, doğamızın bozulmadan ziyaretler gerçekleştirilmesine vesile oluyorsunuz. İlçemiz adına sizleri gönülden kutluyor,kazasız belasız faaliyetler diliyorum.” diyerek ilçenin geleceği için yapılması gereken faaliyetler ve projeler konusunda fikir alışverişinde bulunmanın Göksun’un menfaatine olacağını vurguladı.

Başkan Cüce’nin duyarlılığından memnun olan sporcular yaptıkları faaliyetlere devam edeceklerini bildirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.