Kahramanmaraş'ta Yüzü Aşkın Şüpheli Yakayı Ele Verdi! Emniyetten Geniş Çaplı Operasyon!

Kahramanmaraş'ta Yüzü Aşkın Şüpheli Yakayı Ele Verdi! Emniyetten Geniş Çaplı Operasyon!
Kahramanmaraş'ta emniyet birimlerinin düzenlediği titiz operasyonlar, aranan ve suç örgütlerine mensup birçok kişiyi adaletin önüne çıkardı.

Yapılan açıklamalara göre, şehir genelinde İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen dikkatli ve kararlı operasyon neticesinde, farklı suçlardan dolayı aranan 96 şahıs, uyuşturucu ticareti yapan 7 kişi ve hırsızlık olaylarıyla ilişkilendirilen 32 şahıs olmak üzere toplamda 135 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıslardan 61'inin çıkarıldıkları mahkemelerce tutuklandığı belirtildi, kalan kişiler ise işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Operasyon boyunca uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, aynı zamanda 7 adet ruhsatsız tabanca ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği de suç unsuru olarak ortaya çıkarıldı.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimler de gündemde yer aldı. Gürültü kirliliği oluşturan 37 araç ve abartı egzoz kullanarak çevreye rahatsızlık veren 43 araç, işleme tabi tutuldu.

Kahramanmaraş'ta emniyet güçlerinin bu kararlı ve başarılı operasyonları, halkın huzur ve güvenliği için atılan adımların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.