MEB Bakan Yardımcısı Macit, Kahramanmaraş’ta Eğitim Çalışmalarını İnceledi
Ziyaret kapsamında, Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Erhan Baydur ve İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları ile bir araya gelen Macit, eğitim-öğretim süreçlerinin iyileştirilmesi ve güçlendirilmesi amacıyla yürütülen faaliyetleri değerlendirdi.
Görüşmelerde, eğitimde kalitenin artırılması ve öğrencilere sunulan fırsatların genişletilmesi için çeşitli projeler üzerinde duruldu. Ayrıca, mesleki ve teknik eğitimin güçlendirilmesi gerektiği vurgulandı. Eğitimdeki yenilikçi yaklaşımın önemine dikkat çeken Macit, mesleki eğitimdeki fırsatları arttırarak öğrencilere daha geniş bir kariyer yolu sunulmasının altını çizdi.
Programa, Millî Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Daire Başkanı Mustafa Günay da eşlik etti. Günay, mesleki eğitim alanındaki güncel gelişmeler hakkında bilgi vererek, özellikle öğrencilere yönelik mesleki beceri kazandırma çalışmalarının hız kazanması gerektiğini belirtti.
Ziyaretin ardından, Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Macit, Kahramanmaraş’taki eğitim alanında yapılacak yeni yatırımlar ve projeler hakkında olumlu görüşler paylaşarak, şehrin eğitimdeki gelişim sürecine katkı sağlamayı sürdüreceklerini ifade etti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.