Kelle Paça Çorbası Şifa Dağıtıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:
Zengin Mutfak Kültürüne Sahip Kahramanmaraş'ta Geleneksel Lezzetlerin Başında Gelen Ve Vatandaşların Sabah Akşam Tükettiği Paça Çorbası, Özellikle Kış Aylarında İçeriğindeki Vitamin Ve Mineraller Nedeniyle "Doğal Antibiyotik" Olarak Tanımlanıyor.
Zengin Mutfak Kültürüne Sahip Kahramanmaraş'ta Geleneksel Lezzetlerin Başında Gelen Ve Vatandaşların Sabah Akşam Tükettiği Paça Çorbası, Özellikle Kış Aylarında İçeriğindeki Vitamin Ve Mineraller Nedeniyle "Doğal Antibiyotik" Olarak Tanımlanıyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.