Ak Parti’de yeni dönemin şifreleri

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Baro Başkanı Avukat Burak Gül oldu. Kentimize hayırlı olsun.

31 Mart seçimlerinde Büyükşehir İl Başkanlığı adaylığına gelen Fırat Görgel sonrasında teşkilat içinden Cüneyt Doğan İl Başkanı olarak partiyi seçimlere götürdü.

İşte o günden düne kadar (7 Ağustos 2024) İl Başkanlığını yürüten Cüneyt Doğan’a teşekkür edilerek yeni bir atama ile Muhammet Burak Gül’e bu görev tevdi edildi.

Burak Gül Kahramanmaraş Baro Başkanlığını yürüten kent insanın tanıdığı ve bugüne kadar da her hangi bir şaibesi olmayan bir isim olarak biliniyor.

İl Başkanı belirlenme sürecinde birçok isim gündeme geldi. Teşkilat, Milletvekilleri farklı isimler üzerinde beyanlarda bulunarak kulis çalışması yaparlarken bir anda Avukat Burak Gül’ün ismi ortaya atıldı.

Sonuç olarak Genel Merkez ve Ak Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız Sayın Tayyip Erdoğan Burak Gül’e yetki verirken hatıra fotoğrafları da çekildi.

Bize düşen hayırlı olsun demek ve başarılar dilemek düşer. Çünkü şu an itibariyle Burak Gül için başarılı olur yada olmaz noktasında bir fikir yürütmek doğru olmaz.

Burak Başkanın önünde uzun bir süreç var. Önce İl Yönetimini belirleyecek. Sonra İlçe Başkanlıkları ile ilgili bir süreç işleyecek. En nihayetinde ise kongre süreçleri başlayacak.

Bu süreçleri iyi yönetir ve Kahramanmaraş genelinde iyi bir ekip kurarsa bu ekip 2028 yılı seçimlerine kadar gider. Eğer iyi bir ekip kuramaz ise bir yıl sonra Kahramanmaraş’ta yeni bir il başkanı arayışı ortaya çıkar.

Teşkilat, Büyükşehir Belediye Başkanı, Milletvekilleri şu an için Burak Gül isminde karar alarak bu atama gerçekleşti.

Teşkilat uyumu da büyük önem arz ediyor. Burak Başkan bu uyumu da sağlaması halinde şehir için şehrin geleceği için, şehre gelecek yatırımlar için güzel bir ortam ortaya çıkar.

Umudum, iyi bir İl Yönetimi ve İlçe Teşkilatları ile bir başarı hikayesi yazılmaması için ortada bir sebep görmüyorum.

İlk anlar için Burak Başkan ile ilgili iyimser bir düşünce içindeyim. Başarı hikayesi yazmamak içinde ortada bir olumsuzluk görmüyorum.

Kent için elini taşın altına koyar ve ter akıtırsa hepimiz yanında olur ve şehrin gelişimi için destek veririz.

Kısacası Kahramanmaraş’a hayırlı olsun.

Burak Başkana başarılar diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Mehmet TAŞ Arşivi