Benim Düğünümden Notlar!

Saray da olduğun önemli değil , Sarayda kiminle bir arada bulunduğun önemli neşeni bozacak insanlar varsa kıl çadır saraydan daha güzeldir.. daha iyidir..

İstemeye istemeye kerhen davet gidersin !.. çağrılan kişileri görünce moralin bozulur , davette suratlar asık, moralin bozuk olur ! : ama sevgili kardeşlerimizle bir araya gelince kıl çadır bizim için saray olur..

Dostun gül cemali , cennet olur, insana huzur verir.. keyif verir neşeli olursun.. mutlu olursun, ayrılmak istemezsin akşam bizde bizim düğünde aynı olayı yaşadık..

Sevgili okurlarım: Benim Düğünümden Notlar başlığını yazdım !.

Kahramanmaraş’ımızın güzel insanı iş insanı Müteahhit Selahaddin Sandaloğlu oğlunu evlendirdi düğüne diğer dostları gibi bizi de davet etti.. şehrimizin güzel insanları bir araya geldiği bir başka düğün bugüne kadar görmedim..

Bu düğün bizim düğündü.. hangi masaya baksam tanıdık güzel bir yüz !. Selam verip hasret gideriyorsun ne kadar güzel bir düğün maşallah bu düğün bizim düğün !..

Çok kayif aldığım bir düğün merasimi oldu..

Melike ve Mehmet mutluluklarına şahit olmak için günler öncesinden davet gelmişti.. Sema – Akif Gül ile Behiye – Selahaddin Sandaloğlu daveti üzerine Pınarbaşı Hünkar tesislerine geldim..

Allah Nasip eder de oğlum Mehmet Mücahit Doğan bir kısmetlisi çıkar da evlendirisem ben de ancak bu kadar şehrin güzel insanlarını ve gül yüzlü dostu davet ede bilirim.. diye düşündüm.. herkes tanıdık olunca 15 dakika oturur hayırlı olsun der çıkarım diyordum, düğüne de baştan sonra kadar oturdum..

Bu düğün benim düğünüm hiç yabancı yok..

Davetlilerin yüzde 95 tanıyorum.. Bu sebeple tüm katılımcıları yazmam mümkün değil ama şöyle bir göz atayım: banim masa ve çevreme bakıyorum,

Türkoğlu İlçe Sağlık Müdürü. Dr. M.Abid Başarıcı , yani başımda Ali Karaokur, iş insanı Mahmut Arıkan, eski baro başkanı İsmail Kahveci , Mahmut Nedim Tepebaşı , ile başlarken karşı masada

Önceki dönemi Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek, Necati Okay, Milletvekilimiz Fatih Arıkan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclis Başkan vekili Mehmet Beşen , duayen siyasetçi Mehmet Sabancı, sağa dönüyorum tanıdık, sola dönüyorum tanıdık.. selam vermek hasret gidermek, 6 Şubat 2023 sonrası dostları bir arada görmek inanın beni çok mutlu etti.

Başta söyledim ya : Nerede olduğun değil kimlerle bir arada bulunduğun önemli bu bağlamda Kahramanmaraş çok keyif aldığım bir düğüne şahitlik ettik bugün akşam.. Bu güzel dostlarla bizi bir araya getiren Selahaddin Sandaloğlu teşekkür ediyorum güzel bir düğün oldu.. herkes sohbet etti, hasret giderdi..

Melike – Mehmet Sandaloğlu kardeşimize canı gönülden mutluluklar diliyorum, Allah bir yastıkda kocatsın , vatana millette hayırlı evlatlar yetiştirsinler diyorum.. Gül ve Sandaloğlu ailelerini tebrik ediyorum..

İyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi