Altın Ayı’yı Sahibini Arıyor

74. Berlin Film Festivali’nde ödüller açıklandı. Büyük ödül olan : Altın Ayı’yı sahibini buldu.. Peki Bu bizim kavşağını yapanlara Altın Ayı ödülü ne zaman vereceğiz ?
Dünyanın en saçma binasını yıktık, şimdi dünyanın en saçma kavşağını yaptık yapanları kutluyorum..(!) Yıkmak İçin Hayrettin Gün göstermezi bekliyoruz !..
Kayseri yolundan şehre şehre girişte yeni yapılan hastanenin önü.. ya da Kahramanmaraş’tan Kayseri yönüne giderken Ramada otel geçince , Hastaneye kavşağına imza atan mimarı, mühendisi kim ise ona büyük bir ödül verelim.. vermemiz gerektiğine inanıyorum.. Almanya daki Büyük Ayı ödülünden büyük olsun !
Tabi bu projeye onay veren , imza Belediye Başkanı ve yardımcısında büyük ayı ödülü vermek gerekiyor.. Dünya geneli ödül töreni yapalım (!) Dünya basının buraya ben davet edeceğim.
Almanya da : Filistin tartışmalarının gündeme oturduğu 74. Berlin Film Festivali’nde ödüller açıklandı. Büyük ödül olan : Altın Ayı’yı sahibini buldu.. Peki Bu kavşağını yapanlara Büyük Ayı ödülü, Altın Ayı ödülü ne zaman vereceğiz (!) verirken bizde Gazze tartışmasını yapalım ki Almanya dan geri kalmayalım dostlar (!..)
Dünya Mimarlar , Tasarım ödülleri Oscar olan Altın Ayı ödüllü verilmeli , dünyada böyle bir proje yok, Film senaryo yazarlarımız yönetmenlerimiz burada dizi film çekimi yapmalılardır..
Hastane kavşağını yabancı filmlere konu edelim, reklamın iyisi kötüsü olmaz ..
Kazaya davetiye çıkaran bu kavşak : ödüle laik görülmeli, ilk kaza ve ilk kurbanların adına dizi film çekelim diyorum..
Bu şehir sahipsiz bir şehir ! Yapanın kesesine kar kalıyor, inceleme yapan yok, sorgulayan yok.. ne diyelim elimizden gelen sizlere dünyanın en saçma kavşağını yapmış olduk. Bunu dünyaya tanıtmalıyız..
12 Şubat Stadyumunu , Hanefi Mahçiçek Stadyumu, Özel İdare Binası ve deprem yardımı ile Kahramanmaraş yıkan Güngöstermeyen başkanımıza yenidren görev verelim Hastane kavşağını yıksın ve bizi kurtarsın !..
Bu rezaletten ancak bizi Güngöstermez , yıkan başkanımız kurtara bilir, biz kıymetini bilemedik kaçırdık 2028 de yeniden getirelim o zaman o hastaneyi de kavşağı da yıkar !..
İyi Günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi