Hedef de Türkiye var !

Bizde bir söz var : Çocuk kavgasına karışılmaz, çocuk 5 dakika önce kavga eder, 5 dakika sonra sarmaş dolaş oynarlar.. biz çocuk kavgasında uzaktan bakmaya devam edelim..
Dünyada bir sıkıntı var ! Ekonomik sıkıntı var , ama hedef de Türkiye var, ABD Suriye ve Irak da ki PKK militanlarına silah sevkiyatı devam ediyor..
Teröristler Hava’ya Çıktı..!
Dün : Şırnak'ın Uludere ilçesi Düğün Dağı mevkisinde paramotorla Irak sınırından Türkiye'ye sınır ihlalinde bulunan, eylem hazırlığındaki 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Oyun : Bu teröristler öldürülmese , Siyasi Parti liderlerine suikast yapacaklardı , bunu da Suriye'in üzerine atacaklardı.. iç savaş çıkaracaklardı..
Kayseri de bunun denemesini yaptılar yüzde 95 başarı elde ettiler , bugünden sonra bir yıl süre ile ABD Destekli terör örgütleri Türkiye saldırı düzenleyecekler.. üstelik helikopter ve Paramotorla bu işi yapacaklar..belli kişiler var hedef de ses getirecek iç savaş çıkaracak eylemlere imza atacaklar..
Türkiye sahasında hazırlık : Bugün tarlada doğal yetişen: Patlıcan, Domates, Salatalık, Biber, Kavun , Karpuz, Salçalık biber, Acur, Nane, Reyhan, Maydanoz toplamaya amele yok, olanda çalışması süresinde kendi topladığı ürünün tamamı kendine versen ücreti etmiyor..
2 lira 50 kuruşa markette karpuz satılıyor, nereden geliyor, Diyarbakır, Kozan, Kadirli, Adana bölgesinden Kahramanmaraş’a geliyor bu kamyon parası değil !
Bugün Türkiye de fabrikalarda çalışan işçiler verilen ücret ve maliyeti iş verene 1050 doların üzerinde hal böyle olunca ucuz işçilik olan ülkelerde yapılan ürünler Türkiye de yapılan ürün rekabet etme şansı kalmadı..
Mısır da 100 ile 200 dolar arasında işçi ücreti ödenirken Türkiye 1050 doların üzerine çıkması sanayici vurdu..
Fabrikalarda, İnşaat sektöründe, tarlada ucuz işçilik yok, imalat pahalı, ihracat düşüyor, ekonomik kriz, yüksek faiz ile Türkiye iç savaş çıkarılacak ülkelerin sıralamasında ABD yazarlar birinci sıraya oturttuğunu görüyoruz..
Türkiye büyük ağabey, çevremizde çocuklar kavga ediyor bu kavganın içine bizi , Suriyeliler üzerinden , çiftçiler üzerinden, fabrika sahipleri üzerinden vurarak bizi kavgaya çekecekler..
Terörist havalandı..dün yerde geziyordu bugün havada, füzesi , tankı, uçağı , Paramotorla Türkiye ye geliyor ve eylem yapa biliyor..
Mersin de , Ankara da bunu daha önce Paramotorla geleni gördük ve yaşadık..
Sözün özü : Tarladaki ürün toplaması kamyona yüklemesi amele ücretine denk gelmiyor doğru, çiftçi perişan, özellikle tekstil sektörü için işçilik Türkiye de Pahalı , elektrik pahalı rekabet şansı yok doğru !
Siyasi Parti : Vekili, Genel Başkanı, Devlet Büyüklerinden bir kaçını füze veya- tabanca – Tüfekle vurulması ve Suriyelilerin üzerine atılması ile iç savaş hazır buyurun cenaze namazına !..
uyan milletimiz uyan !
ABD katil bir devlet, İsrail terörist bir devlet , iki katilin verdiği destekle arada biz yanmayalım uyanın ! Daha çok çalışmalıyız üretmeliyiz, bize hava savunma sistemi gerek acil !
İyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi