Yeni Doğan Çetesi ve Özgür Özel

Yiğidi vur, öldür ama hakkını yeme!

10 bebeğin öldürülmesi, devletin kasasından milyarlarca paranın çalınması ile başlayan "Yeni Doğan Çetesi" operasyonunda ortaya çıkan manzara korkunç.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "Pazartesi Meclis'te özel bir kanun çıkaralım, bu özel hastanelerin mal varlıklarına el koyalım, devletleştirelim!" diyor ki, tam da benim lafımı ağzımdan aldı.

Operasyon başladığı günden bugüne ben de aynen CHP Genel Başkanı Özgür Özel gibi düşünüyorum.

FETÖ okullarını, televizyonlarını, gazetelerini, internet haber sitelerini, yurtlarını, hastanelerini, derneklerini kapattık, ne kazandık? Milletin malı olan milli sermaye uçup gitti.

"Yeni Doğan Çetesi ve Özgür Özel" diye başlık attığımda yazımı bir kenara çekenlerin mırıldandığını duyuyorum. Yazımı sonuna kadar iyi okuyun:

CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel haklı. Yiğidi vur, öldür ama hakkını yeme demiş atalarımız; aynen katılıyorum. TBMM grubu ve milletvekili bulunan tüm siyasi partiler Pazartesi günü toplanarak "Yeni Doğan Çetesi"ne karışan tüm hastanelerin, binaları kiralık bile olsa, kamulaştırılarak Devlet Hastanesi olarak yeni doktorlar ve sağlık çalışanları ile görevine devam etmesini sağlamalıdır. Milli servet yazık, kapatıp yıkmayın! Devlet Hastanesi yapın!

Bu özel hastanelerde çalışan temizlikçisinden sağlık memuruna, hemşiresinden doktoruna herkes ciddi bir sicil ve sorgudan geçirilmeli. Suça karışmayanlar devlette göreve devam etmeli, karışanlar ise adalete teslim edilmelidir.

Hastane binaları ve cihazlara ceza vermeyelim. Buralar Devlet Hastanesi olarak hizmet vermeye devam etmelidir. Özel bir kanunla bu binaların cihazları ile birlikte kamu hastanesine dönüştürülmesi gerektiğini düşünüyorum ilk günden beri.

Sevgili okurlarım, milli serveti hepimizin koruması gerekir. Bu bağlamda, kapatılan 12 hastane Pazartesi günü Devlet Hastanesi olarak açılmalı ve tüm mal varlığına, banka hesaplarına el konulmalıdır. Üstünü çizerek bir daha yazıyorum: Kiralık bina bile olsa, o binalara el konulmalı ve kamu malı yapılmalıdır. Sayın Özgür Özel, haklı gelin tüm partilerin desteği ile Sayın Özgür Özel de deği gibi : yüzde yüz katılımla Meclis toplantısına katılacağım diyor; TBMM de Özel Kanunla bu hastanelerin mallarına el koyalım ki en ağır ceza bunlara o olacaktır..

İyi günler.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi